Sokan álmodoznak róla, hogy egy olyas valakivel hozza össze az élet, aki után nagyon sokan vágyakoznak. Legyen szó ismert színészről vagy zenekari tagról, az biztos, hogy aki híres emberrel jön össze, nem fog unatkozni!

Azok az ismert személyiségek, akiket felkapott a média, sokszor nehezen választanak párt. Nem csoda, mert sok rajongójuk csak a csillogást látja bennük és nem a valódi embert. Éppen ezért általában olyan embert választanak párjukként, akire már hasonló mértékben figyelnek a kamerák.

Azonban néha-néha csak úgy hozza a sort, hogy egy ismertebb ember olyasvalakivel jön össze, aki eddig maximum a családi kamera felvételein szerepelt.

híresség

Milyen életre számíthat a hírességek világába belecsöppenő szerencsés választott?

Pörgésre. Akár zenész, akár színész, az állandó próbák, fellépések, sajtótájékoztatók, különböző vacsora meghívók biztosan megtöltik az életét. Olyan emberekkel találkozhatsz, akikkel mindig is szerettél volna, ráadásul tömegesen.

Folyamatos programok, érdekes események várnának rád, megakadályozva még a lehetőségét is, hogy egy-egy hétvége unalomba torkolljon.

Természetesen amennyi az előnye, annyi a hátránya is. Nagyon sokan vágynak rá, hogy híres emberrel jöhessenek össze, így egy-egy fellépés után biztosra veheted, hogy tucatjával jönnek majd az érdeklődők. Ha csak egy kicsit is féltékeny típus vagy, akkor ez biztosan kikészítene idegileg.

Akkor is pörgés van, ha éppenséggel a hátad közepére sem kívánod, mert éppen fáradt vagy, rosszul érzed magad. A társad viszont számít a megjelenésedre, nehéz a háttérben maradni.

Persze kis hazánkban jóval kisebb a rajongói tábor, amely egy-egy hazai sztárt megcsodál, de a bulvár sajtó azért mégis erőszeretettel fotózza őket. Az utcán pedig oda-oda mennek az emberek, ha felismerik őket.