Szerelmes vagy, de nem tudod, hogyan is hozd tudomására kiszemeltednek? Ne kapkodd el! Hoztunk pár romantikus tippet, amellyel biztosan elvarázsolod!

Romantikus szerelmes levél

Talán ódivatúnak tűnhet, de egy jól megfogalmazott, hagyományos szerelmes levél megdobogtatja a szívet. Írd bele, melyek azok a tulajdonságok, amelyek leginkább megfogtak benne, miért is szereted igazán. Csempészhetsz bele egy csipetnyi humort is, de a lényeg, hogy szívből jöjjenek a szavaid.

 Fontos, hogy ne az interneten keresgélj sablon szerelmes levél szövegek után, mert egyrészt nem lesz eredeti, másrészt, ha a kiszemelted ismerős sorokat fedez fel a levélben, az nem biztos, hogy jól jön ki.

Az így megírt levélnek sokkal nagyobb hatása van, mint egy sms-nek vagy bármilyen más formában hagyott üzenetnek. Egyrészt, mert biztos lehetsz benne, hogy hosszú évekig fogja őrizgetni – időről időre előveszi, elolvasgatja és rajtad múlik, hogy milyen emlékeket fog benne felidézni.

romantikus

Titokzatos apró ajándékok

Nincs is annál izgalmasabb, amikor az embernek titkos hódolója van! Egy név nélküli szerelmes levél, egy szál rózsa az autó szélvédőjén vagy egy tábla csokoládé az íróasztalodon? Bármilyen módon leped meg kiszemeltedet, egészen biztos meg fogja enni a kíváncsiság, hogy vajon kitől kaphatta, ki lehet ennyire romantikus?

A lényeg, hogy ne bukj le! Persze nem szabad sokáig sem húzni az időt, ha úgy érzed, hogy eljött az ideje, fedd fel kilétedet – de azt is csak romantikusan!

Erre kitűnő lehetőség egy utolsó névtelen levél, amelyben megjelölöd a helyszínt és az időpontot, ahol megtudhatja, ki áll a titokzatos meglepetések mögött.