Megismerkedtél valakivel, aki minden szempontból tökéletes számodra? Külsőleg és személyiségében is megfogott? Honnan tudhatod, hogy kölcsönös az érdeklődés? Íme öt jel, amelyet ha felfedezel a viselkedésében, biztosra veheted, hogy érdeklődik irántad!

1.Jel, hogy tetszel neki: Megváratja a barátait

Már rég el kellett volna indulnia egy közös programra a barátaival, de inkább továbbra is veled beszélget? Ennél a ténynél, hogy nem tud elszakadni tőled és előrébb helyez másoknál, aligha van erősebb jel arra, hogy tetszel neki.

tetszel neki

2.Jel, hogy tetszel neki: Folyton segíteni akar

Elromlott valami a háztartásban? Festeni kell? Késében vagy? Elakadtál valamiben? Legyen szó bármiről, ő mindig felajánlja, hogy jön és segít megoldani a helyzetet? Ha ezt tapasztalod, akkor egyértelmű, hogy a kiszemelted része akar lenni az életednek. Azt akarja, hogy tudjad, mindig számíthatsz rá!

3.Jel, hogy tetszel neki: Váratlan érintések

Folyton kap az alkalmakon, hogy megérinthessen? Megfogja a vállad, kihasznál minden alkalmat, amikor kicsit közelebb húzódhat hozzád? Ezek az apró mozdulatok mind-mind azt sugallják, hogy vonzódik hozzád.

4.Jel, hogy tetszel neki: Kikéri a véleményed

Ha minden apróságban kikéri a véleményedet, legyen szó bármilyen témáról, az azt jelenti, hogy ad a szavadra, bízik benned és a megítélésedben.

5.Jel, hogy tetszel neki: Dicséret

Észreveszi, ha fodrásznál voltál vagy valamilyen új ruhadarabod van és ezt szóvá is teszi? Ez arra utal, hogy figyel rád és igyekszik kedveskedni számodra.