Egy kis flört igazi élmény, feldobja a napunkat, növeli az önbizalmunkat és összességében segíti a pozitív önértékelést. De hogyan kell élvezetesen flörtölni? Flört tippek.

Egy kis flört nem árthat, és a csábítás csodás dolog: a legtöbb nő akkor érzi igazán jól magát, ha megmutathatja a világnak önmagát, és ha a mindennapokba csempészhet egy kis játékosságot. A flört lehetőséget ad arra, hogy kacérkodjunk, és hogy úgy menjünk bele egy kis kötetlen udvarlásba, hogy annak a vége kiszámíthatatlan és pezsdítő legyen.

A flört tippek eszköztára

A csábítás azonban önálló tudomány, ami ugyanúgy igényli a tudást és tapasztalatot, mint bármi más az életben. Vannak trükkjei, és a rutinosabbak adhatnak tippeket; így hát mi is élünk a lehetőséggel, és közzéteszünk néhány alapvető, mégis egyszerűen elsajátítható dolgot.

Nem kell ugyanis a végzet asszonyává válnunk ahhoz, hogy megszerezzünk magunknak valakit; elég csak egy kicsit odafigyelni, és betartani néhány szabályt.

Tipegő sarkakon

Először is a csábításnak mondhatni alappillére a magas sarkú. A magas sarkú és elegáns ruha szexin suttogja a férfinak, hogy a nő készen áll, és okkal akar szépnek látszani. Még ezt az aprónak nem nevezhető kényelmetlenséget is elviselni azért, hogy karcsúbbnak és elegánsabbnak tűnjön. A magas sarkú ugyanis nem csak a nőiesség jelképe, de az általa okozott kényszertartás formásabbá teszi a lábakat. A ruha pedig akkor a legjobb, ha takar, hiszen nem szabad mindent azonnal felfedni. A férfi élvezi azt, amikor egymás után fedezheti fel az ajándékait, és nem tárul fel előtte minden apróság azonnal.

Természetes szépség – a természetes flört eszköze

Másodszor pedig figyeljünk oda a szolid sminkre, ami nem hivalkodó, mégis tetszetős. A férfi nem a vastag alapozóra és a tonnányi szemfestékre kíváncsi, viszont nincs ellenére az, ha egy nő kiemeli az arca előnyeit. Viszont a túlzottan élénk színű száj ma már inkább riasztó, semmint ingerlő, és ellenjavallt a randin a műszempilla is.

A sok mosoly viszont épp hogy kötelező, mivel az bátorítja a férfit, és pozitív visszajelzésként hat. Jobb lesz a kedvünk, és a randi is jobban halad. Egy férfi imádja, ha a társaságában lévő nevet, viszont nem jön be a hiszti és a nyafogás.

Nem mellékes az illat sem, amely egyszerre egyedi és szolid. A férfiak szeretik a vaníliát és a fahéjat, amit a szexuális ingerekhez kötnek. Még ennél is fontosabb azonban a hallgatás képessége: a legtöbb férfi az első randin udvariasságból figyel a nőre, viszont legbelül ég a vágytól, hogy elkápráztassa a másikat önmagával. Éppen ezért egy hallgató nő többet érhet, mint egy fecsegő partner.

Te hogyan készülsz egy első randira?