Aki már régebb óta van párkapcsolatban, tudja, hogy egyre nehezebb ajándékot választani kedvesének. A szerelem zseton nem csak születésnapra vagy karácsonyra kitűnő ajándék – a szürke hétköznapokat is fel lehet dobni vele!

Mi is az a szerelem zseton?

A szerelem zseton áruházakban is megvásárolható, és mint ahogy a neve is árulkodik róla, zsetonokat tartalmaz. Az érméken különböző apró kedvességek vannak, amelyeket ha párod átnyújt számodra, akkor „meg kell csinálnod számára”.

Például ilyenek vannak rajta, hogy ma este az ő kedvenc filmét nézitek meg, te fogsz elmosogatni, átadásával különleges kulturális programra – mondjuk színházba – fogtok menni vagy egyszerűen csak egy forró, érzéki ölelésre buzdít. Lényeg a lényeg, amit a szerelem zseton ír, azt kell a párod számára megvalósítanod.

Szerelem zseton

A szerelem zseton elkészítése

A szerelem zseton készlet ára sokszor irreálisan magas, ezen felül sokkal többet jelent, ha te magad készíted el őket.

Vágj ki egyforma méretű kis köröket vagy téglalapokat. A lapokat díszítsd ízlés szerint – akár alapból választhatsz színes lapokat is, majd rajzolj rá szívecskéket vagy egyéb más motívumot. Lényeg, hogy a sablon közepén hagyj helyet a szerelem zseton utasításának.

Ezt követően gondold át, vedd sorba, hogy mit szeret a párod. Régóta vágyik egy jó mozifilmre? Szereti a masszázst? Szeretne elmenni étterembe? Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket, jegyzeteld le valahova, és ha már elegendő mennyiségű „kívánság” gyűlt össze, akkor röviden írd rá a szerelem zseton sablonjaira.

A szerelem zseton különleges ajándékcsomagolást is igényel, erről se feledkezz meg, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen formában nyújtja át az ember kedvesének. Különleges, kreatív ajándékcsomagolás ötleteket ezen a linken találsz.

A legfontosabb, amire ügyelned kell, hogy a szerelem zseton elkészítésénél kizárólag a párod kívánságai szerepeljenek. Az összeállításuknál hagyd magad mögött saját vágyaidat és csak arra koncentrálj, hogy szerelmed minek örülne leginkább.