Aligha! Azt kell, hogy mondjuk, talán még sokkal több stresszt tud okozni, ha a randit ismerőssel szervezitek. Egy randi alkalmával teljesen más szituációban találjátok egymást, hirtelen tényleg csak kettesben lesztek, egymásra koncentráltok.

Randi egy ismerőssel – ha csak felületes az ismertség

Ha csak felületesen ismertétek egymást, akkor is többször volt már alkalmatok beszélgetni. Randit szervezni egy ismerőssel előnyös is lehet. Nem egy teljesen idegen ember fog előtted ülni, akivel most látjátok egymást először. Hatalmas előny, hogy lesz a tarsolyotokban egy aduász téma, mégpedig az előző találkozásotok vagy bármi ahhoz kapcsolódó, ahonnan ismeritek egymást.

randi ismerőssel

Ezen túl beszélgethettek a közös ismerőseitekről, amely egy teljesen más vonalra vezeti a beszélgetést.

Előkészületek ismerőssel való randizás előtt

Fontos, hogy helyszínnek megfelelő öltözékben jelenj meg. Ha egy elegáns étterembe mentek, egyértelmű, hogy kicsit jobban adj az öltözékre. Abban az esetben viszont, ha egy kávézóba vagy egyéb más általános helyszínt beszéltek meg, akkor mutatkozz hasonló öltözékben, mint amilyenben már korábban is látott. Hiszen ez vagy te, így vagy meg az emlékezetében, ezzel a külsővel hívtad fel magadra a figyelmét.

Randi ismerőssel – mi van akkor, ha rosszul sül el?

Mindenképpen tisztázzátok előre, hogy ha esetleg nem úgy alakul a dolog, ahogy szeretnétek, az ne okozzon változást a kapcsolatotokban. Legyen ez egy próba, a legjobb, ha a közös ismerőseitek nem is tud róla, ezzel megakadályozzátok egy esetleges pletyka elterjedését.