Miért kéne felhagyni a randizás gondolatával, ha gyermekünk mellett? Sok egyedülálló apa és anya van, akik a szerelmet keresik. Mindenesetre kijelenthető, hogy randi gyerekkel sem elképzelhetetlen.

Ha lehet első randira próbáld nem magaddal hozni gyermekedet. Egy rosszul elsült randi a gyermeket is összezavarhatja és a partnernek is ijesztő lehet, hogy hirtelen gyakorlatilag két ember előtt kell helytállnia.

Randi programszervezés gyerekkel

Természetesen, ha gyerekkel szeretnél megjelenni a randin, akkor azt ne meglepetésszerűen tedd. Előre beszéljétek meg, hogy bemutatnád gyermekedet számára. Menjetek olyan helyre, ahol mindegyikőtök jól érzi magát – tehát gyerekek és felnőttek számára is jó program lehetőség. Ilyen lehet például valamelyik állatkert vagy télen a közös jégkorcsolya pálya meglátogatása.

randi gyerekkel

Legyetek tekintettel a gyerek érzéseire

Ha nem szimpatikus gyermeked számára elsőre az ismeretlen fél, akkor ne erőltessétek rá rögtön az akaratotokat. Hagyjatok időt számára, hogy megbarátkozzon a gondolattal, hogy egy “idegen” a család részévé szeretne válni.

Ha jól sikerült a randi és mindhárman jól éreztétek magatokat, akkor nincs akadálya, hogy újra megismételhessétek a dolgot. Arra azonban ügyelj, hogy választottad elsősorban téged szeretne meghódítani, néha érkezzél egyedül a randevúra. Tölts vele több időt kettesben, erre az időre ha dadusra nem mered rábízni a gyereket, akkor kérd meg egy barátodat/barátnődet, aki szívesen vállalja a gyerekre ügyelés feladatát.