Merész ötlet, de ha igazán magával akarod ragadni választottad szívét, akkor a lovas randival aligha lőhetsz mellé!

Lovas randi szervezés – első lépések

Ez mind nagyon szép, de mégis honnan szerezhetnél lovat? A jó hír, hogy a legtöbb lovarda örül azoknak a felkéréseknek, amelyben hozzájárulhatnak egy ilyen esemény megszervezéséhez. Egy ilyen lovas randi, mint bármilyen más esemény számukra referenciát jelent, a program képeivel például színesíthetik a lovarda honlapját, amely még több látogatót vonz hozzájuk.

Mindenek előtt azonban azt kell, hogy eldöntsd, hogy lóháton vagy hintón szeretnéd meghódítani kedvesed szívét. Ha hintóval szeretnél előállni, akkor nem lesz szükség akkora erőfeszítésre, mintha nyeregben indulnál a randevúra. A lovaglás alapjainak az elsajátításához legalább 4-5 edzés szükséges egy ilyen program megvalósítása előtt.

Lovas randi

Az is fontos, hogy miben jelensz meg

Bármelyik megoldást is választod, nem mindegy, hogy miben érkezel. Bár a ruha könnyen összekoszolódhat, még akkor is, ha a ló fényesre van csutakolva, de egy elegáns, stílusos darab viselése mindenképpen előnyös a lovas randi alkalmára.

Csak férfiak rendezhetnek lovas randit?

Természetesen nem. Bár a mesében mindig a férfi érkezik a nőért, de miért ne történhetne ez fordítva? Egy romantikus lovas kocsikázásra vagy sétalovaglásra valószínűleg kevés férfi mondana nemet, főleg ha váratlanul, meglepetésként éri a dolog.

Ne érkezz üres kézzel!

Vegyél egy csokor virágot vagy hölgyek esetében egy üveg bort, amit később közösen fogyaszthattok el. Ha lóháton érkezel, akkor ügyelj rá, hogy olyan ajándékkal lepd meg, amely ha esetleg leesik, nem okoz sérülést. Valamint az sem utolsó, ha a szárakat biztonságosan tudod mellette fogni.

Merre menjen a menet?

Tegyük fel, hogy megjelensz a kedvesed kapuja vagy esetleg lépcsőháza előtt és a párod örömmel fogadja a meglepetést. Hova tovább?

Ha van a közeletekben park vagy csendesebb rész, azt a helyet most nyugodtan megcélozhatod. Beszéld meg a többi szervezővel, hogy esetleg helyezzenek nektek ki pokrócot egy piknik kosárral és folytatódjon egy kellemes uzsonnával a randevú.