Túl vagytok az első randevún és úgy érzed minden tökéletes. A partner is valószínűleg így gondolja, mert szeretne veled újból találkozni. Mikorra érdemes megbeszélni a következő randit?

Randi, hosszú szünet után

Ha jól éreztétek magatokat, akkor nem érdemes sok időt húzni. Egy-két napra rá akár meg is beszélhetitek a következő randevút. Előfordulhat, hogy a randi partnered ideje szűkös és csak néhány héttel későbbi időt tud felajánlani számodra.

Ilyen esetben érdemes egy kicsit mérlegelni. Ez egyszeri alkalom vagy tényleg ennyire elfoglalt ember? Valóban nem tud időt szakítani rád vagy csak a fontossági sorrendben nem szerepelsz előkelő helyen? Finoman, de próbáld megtudni, hogy miért nem tud előbb találkozni veled.

randi

Randik kizárólag hétvégén

Sokan valóban nem tudják megoldani, hogy hétköznapra szervezzék a randevút. Előfordulhat, hogy túl sokáig dolgozik és utána esetleg még valamilyen szabadidős tevékenységet is folytat – például edzésre jár.

De a hétvégénkénti találkozás leggyakoribb oka, ha más-más városban laktok és hétköznap nincs lehetőség időt szakítani az oda és visszautazásra azon túl, hogy még érdemi időt is együtt szeretnétek tölteni. Ilyen esetben teljesen érthető, hogy a randik hétvégére csúsznak el.

Nem érdemes egyébként túlzott szabályokat felállítani erre a kérdésre, hiszen igazából nincs recept rá. Ha érzed, hogy szeretne veled találkozni, hiányzol neki, akkor nincsen probléma! A lényeg, hogy lássad rajta, hogy nem „az utolsó tétel vagy a listán”, hanem törekszik arra, hogy szabaddá tegye számodra az idejét.