Már régóta beszélgettek az interneten és úgy tűnik kölcsönös a szimpátia. Azonban, amikor felhozakodsz az első randi témájával, ő egyszerűen annyit mond, hogy most nem ér rá, de majd később megbeszélitek? Az egyértelmű időhúzás hátterében sok minden állhat!

Nincs szó időhúzásról, tényleg nem ér rá

Ne gondolj egyből arra, hogy le akar koptatni! Lehetséges, hogy tényleg közbe jött neki valami halaszthatatlan program. Az, hogy nem árulja el, hogy mi miatt nem tud időt szakítani rád, nem azt jelenti, hogy olcsó kifogásról van szó. Lehetséges, hogy a dolog hátterében olyan dolog áll, ami számára ciki lenne vagy nem olyan téma, amit az interneten szeretne megosztani veled. Ne feszegesd, egyszerűen csak várj néhány napot, majd ha ő addig nem lép feléd, akkor huzakodj elő újra a témával.

Még nem tudott dönteni veled kapcsolatban

Lehet szó valódi időhúzásról is, de ettől nem kell megijedned. Ha újból felhoztad a témát és ismételten elhárított, akkor se erőszakoskodj. Adj neki még egy pár napot, hetet, beszélgessetek minél többet és várd meg, amíg ő hozza fel a témát.

Ha nagyon elakadt a helyzet és nem bírod ki, kérdezd meg tőle, hogy mi az oka, ami miatt nem akar találkozni. Ez a legtisztább, és ha így sem ad egyértelmű választ, akkor valóban gyanakodhatsz, hogy csupán csak egy jó beszélgetőpartnerre vágyik, de semmi több.

időhúzás

Fél az első találkozástól

Lehetséges az is, hogy kialakult benne egy álomkép, amit nem akar kockára tenni az első találkozással és megrekedt ebben az idilli állapotban. Ha úgy érzed, hogy erről lehet szó, akkor találj ki egy olyan első randit, amelynek nem tud ellenállni. Derítsd ki, hogy mi az a dolog, ami után érdeklődik és csábítsd el egy ahhoz kapcsolódó programmal!