Amikor közeledik az első randi, kiemelten fontos a megfelelőt kiválasztani a randi helyszínek közül – nagyon sok múlhat rajta. Válasszunk körültekintően és tudatosan!

Randizni egyszerre a világ legkönnyebb és a legnehezebb dolga: mi lehet olyan nehéz abban, hogy önmagunkat adva megpróbálunk kikapcsolódni? Nos, lényegében minden; elég csak a görcsös rettegésre gondolni, amit a kudarctól való félelem miatt érzünk, vagy ott vannak a kínos pillanatok, amikor a nagy akarás miatt azt sem tudjuk, mi lehet a következő jó lépés.

Talán éppen ezért sem mellékes, hogy a milyen helyszínen játszódik le a randi, hiszen vannak ideális, és vannak totális katasztrófát magukban hordozó lehetőségek. Vegyük szépen sorba: hova ne menjünk, ha egy mód van rá?

Ha randi, akkor beszélgessünk, de mely randi helyszínek alkalmasak erre?!

Először is a múzeum és a mozi kilőve, főleg első randin. A múzeum frankó kulturális programnak hangzik, de a száraz, suttogós hangulat és a rakás idegen ember nem mondható éppen ideálisnak; a mozi tökéletes lehet a sokadik randira, de az első pár alkalommal jobb, ha a felek inkább megismerik egymást, és beszélgetéssel töltik el az időt.

Legalább ennyire kerülendők a törzshelyek és az egzotikus éttermek; előbbi a túl sok ismerős, az utóbbi az étkezési szokásokból fakadó félreértések és a lehetséges gyomorrontás miatt sem számít előnyösnek.

A könyvtár túlságosan közösségi, és nagyon nehéz ott beszélgetni is, de még ennél is rosszabb választás a koncert vagy sportesemény, ahol a zaj és a tömeg miatt képtelenség egymásra figyelni. A bevásárlóközpont megfelelő találkozóhely, de rossz helyszín magának a randinak, hiszen az állandó mozgáskényszer kizárja az intim hangulat lehetőségét.

A legjobb randi helyszínek

De ha már végigmentünk a legrosszabb választásokon, nézzük meg, hova érdemes elmenni első vagy második alkalommal! Az étteremmel szemben a kávézó vagy a teaház hangulatos megoldást jelenthet a rövidebb találkozókhoz, viszont meg is mozgathatod jelöltedet azzal, ha korcsolyapályára vagy egy kis városi csónakázásra mentek, ahol bár sokan vannak körülöttetek, mégis felszabadultan teremthetitek meg az intim pillanatokat – ráadásul igazán emlékezetes és élményekkel teli első randiban lehet részetek.

Romantikus sétához ideális a Duna-part, ahol kedvetekre járkálhattok megfelelő zöld környezetben, mégsem kell kiszakadni a nagyvárosból; hasonló megfontolásból számít jó megoldásnak a botanikus kert is. Ha pedig mind a ketten tapasztaltak vagytok a témában, akkor elmehettek táncolni is egyet, de arra érdemes odafigyelni, hogy ezen a parketten nem néz ki romantikusnak, ha a másik lábára lépsz.

Melyek a bevált  randi helyszínek? Melyiket ajánlanád?