Az első randi helyszínének megválasztása kihívásokkal teli feladat, hiszen meg kell találnunk a tökéletes helyszínt, miközben igyekszünk laza férfinak tűnni.

A férfiak ugyanúgy izgulnak az első randi előtt, ahogy a hölgyek, legfeljebb csak úgy tűnik, hogy lazák, és az egész egy fikarcnyit sem érdekli őket. Tanácsra, mások tapasztalatára nekik is szükségük van, ezért nem árt átvenni pár alapvető szabályt, amit ha az erősebbik nem tagjai betartanak, akkor nagy baj már nem történhet.

Első randi: mit ne?

Először is első randin se késni, se ajándékot vinni nem szabad. Nem érdemes órákkal korábban odaérni, de még rosszabb akár egy percet is késni, ezért a legjobb, ha 5-10 perccel hamarabb közelítjük meg a helyszínt, és szépen körbejárjuk, feltűnésmentesen ácsorgunk, majd a lányt megpillantva eljátsszuk, hogy nemrég érkeztünk meg mi is.

Találkozáskor nem szabad félni a puszitól, és ha egy kicsit megérintjük a lányt, az még dobhat is a dolgon, mivel ennek hatására több hormon termelődik a másikban (akár a táncnál). Jól jöhet még ez az intimitás a későbbi kellemetlen pillanatokban.

Mit igen?

A férfi egyik legnagyobb fegyvere, amit ilyenkor előhúzhat, az a figyelem. A lányokat zavarja, ha nem figyelnek rájuk, és imádják, ha a szemükbe néznek, és egy kedves mosollyal nyugtázzák, hogy mindent ért a másik. Éppen ezért randi előtt érdemes kipihenni magunkat, és minden szempontból rákészülni a találkozásra; tilos ezért telefonálni, máshová bámulni, ábrándozni, a közelben lévő tévén meccset nézni és hasonlók. Ha ezt nem rontod el, akkor észre fogod venni azt, hogy milyen jeleket küld, és hamarabb léphetsz át azon a bizonyos holtponton te is.

Sokat számít még a megfelelő helyszín és a megfelelő viselkedés. Nem kell sem drága, sem túl laza helyre mennetek, viszont legyen meg a hangulat és a varázs, ráadásul érezze a szíved választottja azt, hogy férfi vagy. Nyisd ki neki az ajtót, légy figyelmes, és az italfogyasztását mindenképp fizesd.

Figyelmesen hallgasd!

Első alkalommal érdemes hallgatni a lányt és nem traktálni; ne feledd, nemcsak téged tesztelnek, hanem te is tesztelsz, és jó, ha minél hamarabb kiderül, kivel is állsz szemben. Hasonló megfontolásból igazat adni valakinek nem mindig jelent jó taktikát; hadd lássa, hogy van saját véleményed, és hogy nem csak bólogatni tudsz. Kerüld ugyanakkor a nagy vitákat, főleg akkor, ha egy téma érzékeny érinti.

A munkahelyi dolgokat és a családi ügyeket a legjobb kerülni, és ha csak teheted, keresd a közös szálakat, amiknek körbejárása megdobja a beszélgetést. A jó randi közvetlen és vidám, ugyanakkor van mélysége. Lássa, hogy laza vagy és érzékeny; de tudjon róla, hogy erős is tudsz lenni.

Milyen tuti tippjeid vannak az első randira?