Mindegy, hogy hányadik első randi áll előttünk, minden egyes újabb alkalom izgalmas, feszültségekkel teli, de néhány trükkel emlékezetessé tehető.

Sok férfi legalább annyira izgul az első randi előtt, mint ahogy a hölgyek, és a legtöbben úgy érzik, hogy valójában az egész találkozó csak arról fog szólni, hogy a gyengébbik nem teszteli az erősebbet. Akár az állatvilágban: itt az idő elbűvölni a másikat a tollainkkal, de ha kudarcot vallunk, akkor jöhet a következő hím és a következő randi.

A férfiak még csak bele sem gondolnak abba, hogy nők ugyanúgy félnek az első alkalmaktól, aminek számukra is van ám tétje; hiszen mindkét fél már-már kétségbeesetten keresi az igazit, és bármelyik is ront a randi során, gyakran nem lesz már lehetősége a javításra. A férfi is megérzi azt, ha egy hölgy a kezdeti pozitív érzésekkel szemben mégsem való neki, és ilyenkor ugyanúgy ki tud hátrálni a szituációból; de hogyan lehet ezt elkerülni?

Mire ügyeljünk az első randi alatt?

Vannak biztos tippek, amiknek a betartásával azonnal magunkhoz köthetjük a számunkra szimpatikus férfit? Sajnos százszázalékosan beváló tanácsokat nem lehet adni, viszont vannak olyan javaslatokat, amiket ha betartunk, akkor kisebb eséllyel rontjuk el a nagy lehetőségeket.

Először is nem árt szem előtt tartani, hogy a vallatótisztek egyáltalán nem szimpatikusak a férfiaknak az első randin. Ez nem interjú, ahol az egyik fél kíváncsi a másikra; itt az érdekel titeket, hogy ketten, együtt összeilletek-e vagy sem. Ez ki fog derülni anélkül is, hogy csak a nő kérdez; sőt, ha csak a nő kérdez, az elég világos üzenettel jár a másiknak.

A férfiak legalább ennyire félnek az elkeseredett társkeresőktől, akik minden lehetőséget egyfajta mindent vagy semmit alapon élnek meg. Valljuk be ugyanakkor, hogy sokan épp ebbe a kategóriába tartozunk, viszont az már nem szükségszerű, hogy ezt mindenki lássa is. A dolgokat jó hagyni a természetes tempójukban haladni, és aminek meg kell történnie, az meg is fog történni.

Eresszük ki a gőzt!

Éppen ezért nem szabad nem szabad túlidegeskedni semmit, hiszen ez csupán egy randi, ahol, ha a dolgok jól sülnek el, arra örökké emlékezni fogunk. Ha pedig nem, azt hamarabb elfelejtjük egy következő élmény miatt, és legfeljebb csak évekkel később térnek vissza egy-egy somolygás keretében.

Nem szabad túl sokat sem kiadni magunkból a randi során, és ha a másikkal hosszú távra tervezünk, akkor a hangsúlyokat is aszerint kell kialakítani. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet a másikat ágyba vinni, de utána ne csodálkozzunk, ha csupán egyéjszakás kalandként tekintenek ránk.

Milyen jó tanácsot tudnál adni a többieknek, amellyel sikeresebb lehet az első randi?