Hirtelen feltűnt egy régi-régi szerelmed a múltból és újra randevúra hív? Megmutatjuk, hogy hogyan készülj fel, ha a randi az exszel zajlik.

Bárkivel előfordulhat hasonló szituáció, hiszen nem mindegyik párkapcsolat torkollik csúnya szakításba és lehetséges, hogy olyan dolgok miatt lett vége, amiről igazából egyik fél sem tehet. Például az egyik fél egyetemre ment az ország másik felébe vagy külföldi álláslehetőséget kapott – igazából bármi is történt a háttérben, most újra itt áll előtted és a szíve még érted dobog!

Randi az exszel – hol érdemes találkozni?

Randi helyszínéül érdemes ilyenkor valami olyan helyet választani, ami nyugodt és könnyedén tudtok beszélgetni – hiszen valljuk be, van bőven miről! Vessétek el a mozgalmas randi helyszín ötleteket és menjetek el inkább vacsorázni vagy üljetek be egy teázóba.

Új kezdet, tiszta lappal

Biztosan voltak olyan konfliktusok köztetek, amelyről nem szívesen beszélgetnétek. Az első randin még véletlenül se hozd fel ezeket a témák, hiszen egy új kezdetről beszélünk, amelyben már nem igazán játszódnak a múlt eseményei. Ezeket már mind-mind megbocsájtottátok egymásnak, éppen ezért ültök most újra szemtől szembe egymással.

randi az exszel

Puszi vagy csók?

Az első randi az exszel legyen épp olyan, mintha bárki mással szervezted volna. Köszönésnél ne állj zavartan, hogy mit tegyél – neki is épp olyan bizonytalan a helyzet, mint neked. Ha nem akarsz kellemetlen szituációt, akkor inkább ne adj neki üdvözlésképpen semmit, ha csak ő nem lép feléd. Kezdj el beszélgetni, legyen ez a szakasz épp olyan, mintha egy „idegennel” a bemutatkozó szövegnél tartanál.

Ha jó volt az este, akkor a végén persze semmi akadálya, hogy elcsattanjon az „első” csók, de csak akkor, ha tényleg érzitek a varázst. Ne erőltessétek, ha még nem jött el a pillanat.

Miről beszélhettek?

Nyilván mindkettőtök kíváncsi rá, hogy mit csinált a másik az eltelt idő alatt. Erről nyugodtan folyhat a társalgás, még akkor is, ha közben egy másik féllel voltál együtt, akivel már véget ért. Beszélgessetek épp úgy, mintha most látnátok egymást először, a szabályok ugyanazok, mint bármelyik másik randevúnál, az egyetlen különbség, hogy előnnyel indultok. Hiszen ti már ismeritek egymás jó és rossz szokásait, tudjátok, hogy mi az, amit a másik szeret és mit jobb inkább elkerülni…