Persze a veszekedést nem lehet előre betáblázni, az bizony akkor robban, amikor a helyzet éppen úgy hozza. De ha érzed, hogy rezeg a léc, akkor jobb körültekintőnek lenni az időzítést illetően.

Ne rontsd el az ünnepeket

Ez talán természetes lehet, mégis sokan elkövetik azt a tapintatlanságot, hogy egy közelgő nagy esemény előtt teszik lapátra a másikat. Ne tedd tönkre a nagy napját, legyen szó születésnapról, névnapról vagy más ünnepről. Halogatni sem jó az ilyet, de ha már csak egy nap választ el az ünneptől, akkor inkább várd meg, az ünnep másnapját.

Szakítás egy jól megszervezett randin

Megbeszéltetek egy különleges randit aznapra? Ne csinálj úgy, mintha minden rendben lenne, de ne a gyertyafényes vacsora mellett közöld, hogy ennyi, vége. A szakítás helyszíne legyen egy csendes, nyugodt környezetet, ahol nem a szerelem jelképei vesznek körül.

szakítás

Derült égből szakítás

A problémákat ne az utolsó pillanatban zúdítsd a párod fejére. Ha magadban fortyogsz, és nem adod időben a tudtára a dolgokat, akkor természetes, hogy nem fogja érteni a helyzetet. Ha megtudod fogalmazni magadban, hogy mi az, ami megváltozott, és ami miatt véget akarsz vetni a kapcsolatnak, akkor neki is el tudod mondani.

Van, aki nem ért az utalásból és hölgyek esetében a női logikából. Éppen ezért játsszál mindig nyílt lapokkal, ne gondold úgy, hogy a másik gondolatolvasó.

Szakítás a gödörben

Van, hogy az ember feje fölött összegyűlnek a felhők, amikor tényleg semmi nem jön össze. Ha valakit ebben az időszakban hagynak magára, az szinte cserbenhagyásnak minősül. Persze, ha nem fogadja el a segítségedet, és ha önfejű, akkor más a helyzet. Mindenesetre, ha már nem is érzel szerelmet, legyél a barátja és nyújts neki mentőövet a bajban.