Ha szerelmes vagy, akkor teljesen normális, hogy nehezebben veszed észre azokat a jeleket, amik arra utalnak, hogy a párkapcsolatnak hamarosan vége. Mik a párkapcsolat végének jelei, mik azok, amiket ha észreveszel, jogossá válik a gyanakodásod?

Nem kéri ki a véleményed

A párkapcsolat végének egy jele lehet, ha a párod nem kéri olyan gyakran ki a véleményedet bizonyos dolgokról. Amit korábban fontosnak tartott, hogy megkérdezzen tőled, abban most egyedül hozza a döntéseket.

Kapcsolat végének jelei

A kommunikáció visszaesik

Korábban nap közben is sokszor felhívott, csak azért, hogy hallja a hangodat, megkérdezze minden rendben van-e. Most egész nap nem csörög a telefonod és otthon is inkább a mobiltelefonját nyomkodja, ahelyett, hogy veled beszélgetne. Ha kérdezed, akkor sem néz fel a tevékenységéből, amit éppen folytat.

Hangszínváltozás

A párkapcsolat végének egyik jele, amikor a párod hangján hallatszik, hogy kelletlenül, feszélyezetten beszél veled. Talán csak kismértékű a változás, mégis érezhető a feszültség.

Meggondolatlan mondatok

Bizonyára veled is előfordult már, hogy veszekedéskor olyat mondtál ki, amit később megbántál. A veszekedés után ilyenkor általában azzal próbál bocsánatot kérni a fél, hogy „nem gondoltam komolyan”. A valóság azonban az, hogy a hirtelen kimondott gondolatok általában nagyon is valósak, hiszen pont az a lényege, hogy úgy mondtad ki, hogy nem gondoltad végig. Persze általánosítani nem lehet, de az ilyen esetekben előforduló furcsa mondatok bizony lehetnek a párkapcsolat végének jelei.