Megbeszéltetek egy baráti összejövetelt, amikor a párod barátai is hirtelen programot szerveznek. Kétfelé természetesen nem lehet szakadni – merre induljon a menet? Külön bulizás elé néztek vagy valaki mondja le az estéjét?

Bulizás külön

Ha egyikőtöknek le kell mondania a programját, az bizony könnyen konfliktushoz vezethet. A kimondott és a ki nem mondott gondolatok egyaránt feszültséget keltenek ebben a helyzetben – „Miért pont oda megyünk?”, „Miért nem bízik bennem?”, stb.

Ráadásul, ha egy párkapcsolat harmonikusan működik, akkor nem vethet fel sok problémát egy-egy külön töltött bulizós este. Sőt! Minkét fél bizalmáról tanúskodik és ezzel akár meg is erősíthetik a szerelmet. A barátai is jó véleménnyel lesznek rólad, hiszen sok kapcsolatban alapvető probléma a féltékenység és az ebből adódó kellemetlen szituációk.

Ne zavard meg az estéjét!

Ha még soha nem voltatok külön bulizni, akkor természetes, hogy kíváncsi vagy, hogy a másik most éppen merre van, mit csinál, ugye nincs semmi baja. Ennek ellenére ne érdeklődj utána telefonon folyton folyvást. Ha nem bírod ki és egy-két óra múlva mégis fel szeretnéd hívni telefonon, az még nem baj, de ne hívogasd állandóan, mert abból csak azt fogja gondolni, hogy a bizalmad csak látszat!

bulizás

Ha nem veszi fel a telefont, ne ess egyből kétségbe és rohanj fejvesztve utána – várd meg, amíg visszahív, hiszen valószínűleg csak nem hallotta meg a csörgést. Ne legyenek előtted egyből rémképek. Hogyha bejelentés nélkül betoppansz a bulira vagy nem fogadott hívásokkal töltöd meg a telefonja értesítő listáját, az bizony semmi jót nem eredményez. Hagyd, hogy egy kicsit nélküled is jól érezze magát.

Beszámolás a bulizás eseményeiről

Végeláthatatlan lista van a fejedben, hogy mit szeretnél tőle kérdezni? Ez teljesen normális, azonban az egyetlen kérdés, ami a külön bulizás után fel kell, hogy tegyél, az az, hogy hogy érezte magát. Hagyjad, hogy magától mesélje el az estéjét, és ha szűkös a beszámolója, akkor se essél kétségbe és faggasd jobban a kelleténél. Ha látod rajta, hogy vágyik az érdeklődésedre, az más kérdés, azonban semmiképp se érezze magát vallatószékben.

Jót tesz az is, ha először te meséled el, hogy mi történt, így nagy valószínűséggel ő is hasonló mértékben fogja részletezni az estét.