Végre megtörtént a nagy előrelépés, és a srác elhívott randizni. Majd a kezdeti öröm után leül szemünkre a köd, és elkezdünk idegeskedni és pánikolni azon, hogy mit is vegyünk fel?

Mit vegyél fel:

Ne ess túlzásba! A férfiak többsége nem szereti a túlzott cicomát. Arra kíváncsi milyen vagy valójában, a hétköznapokban. Persze a ruha kiválasztása függ a helyszíntől is. Így nyilván, ha a randi helyszínetek egy bowling terem, nem ajánlatos a tűsarkú.

Mindenképpen olyan ruhát válassz, amiben jól s érzed magad a randi folyamán! Kényelmetlen helyzeteket tud szülni egy rosszul megválasztott cipő, vagy ruha.

Érdekesség, hogy a férfiak többsége a sportos ruházatot tartja szexibbnek. Persze ezt csak akkor érdemes bevetni, ha egy könnyed esti sétára hív, nem pedig egy étterembe.

Smink

Ahogy fentebb is írtam, itt sem ajánlatos túlzásokba esni. Jobban értékelik a természetességet, így ha teheted, maradj egy egyszerű nude sminknél.

Nem mindig ad a mennyiség minőséget is! Kevés alapozó, minimális szemöldök és szemhéjfesték, szájfény és valami finom szexi illat. Hidd el, bőven elég.

Késik

Randi helyszín, és időzítés:

Ha nem a pasi dönt egyedül, akkor próbálj olyan helyet találni, amit ismersz egy kicsit. Nagyobb önbizalmat tud adni, mint egy számodra idegen hely.

Az elsődleges célotok elvileg az ismerkedés, hogy minél többet tudj meg a másikról. Így ajánlatos olyan helyszínt keresni, ahol nyugodtan tudtok beszélgetni. Akár egy kávézó, pub, park, stb. Persze, ha ti szórakozásra vágytok inkább, akkor irány a buli, mozi vagy még ezernyi lehetőség.

Igen, nagyon nehéz ilyenkor időre elkészülni, de próbálj meg nem elkésni! A férfiak számára pozitívum, ha a megbeszélt időben ott vagy, és nem kell rád várnia hosszú perceket. Ő is stresszes az első randi előtt, épp ahogy te is.

Add önmagad!

Ne törjük feleslegesen azon az agyunkat, hogy vajon mi tetszene a pasinak. Ha egy teljesen más képet állítasz fel magadról, mint ami valójában vagy, az a folytatásban úgyis ki fog ütközni! Ne egy hamis képet adjunk magunkról, mert kényes helyzeteket is szülhet egy-egy felvetett téma.

És a legfontosabb: azért szeressen, aki vagy.

Hogyan ne viselkedj:

  • Mint ahogy a fentebb is kiemeltük, fontos, hogy itt is magadat add. Hajlamosak vagyunk felvenni ilyenkor a „ki ha én nem” stílust, ami nem kifejezetten imponáló a férfiaknak. Legyen önbizalmad, lehetsz határozott, de mindezt mértékkel tedd.
  • Manapság nagyon divatba jött a telefon folytonos nyomkodása. Ha teheted, a randin elő se vedd. Ennél kiábrándítóbb nincs is, mint amikor a partnered ahelyett, hogy veled foglalkozna, inkább a telefonját nyomkodja szüntelen.
  • Kerüld a kényes témákat! Ne kezdj beszélgetést, sem anyag helyzetről, sem az exekről. Kifejezetten tapintatlanság.
  • Ne vizsgáztasd! Kérdezz tőle, de mértékkel. Nincs annál rosszabb, mint amikor a pasi már leizzad a feltett kérdésektől. Ne aggódj, ha kölcsönös az érdeklődés, előbb-utóbb mindent megtudsz róla.

 Közeledik a randi vége…

Hogyan búcsúzz el? Ez a stresszes gondolat, mindenki fejében elő bukkant már a randi végén. Természetes erre sincs általános séma. Ki-ki, ahogy érzi.

Kellemetlen szituációkat elkerülve megbeszélhetitek a következő randit. De szerintem ezeket a reakciókat úgyis a helyzet szüli meg. Ha meg akarjátok csókolni egymást, hát tegyétek! Butaság erre szabályt alkotni, vagy azt mondani, hogy csak a második, vagy harmadik randi után tegyétek. Azt tedd, ami szerinted helyes, vagy, amit érzel!

Nem szeretnék senkit sem megijeszteni, de az első randin nagyon sok minden áll vagy bukik. Ennek függvényében próbáljon mindenki jól dönteni. Ne görcsölj rá, add önmagad, és minden rendben lesz!

Természetesen, ha nem alakul ki benned szimpátia, ne erőltesd a dolgot. Ne legyél bunkó, de finom közöld vele a helyzetet. Nem törvényszerű, hogy minden randevú jól süljön el. De hát ezért van a randizás, hogy ezt mindenki eldönthesse.