Jogi nyilatkozat

Impresszum | Elérhetőségek | Adatvédelmi információk| Általános szerződési feltételek | Jogi nyilatkozat | 

Érvényes: 2016.05.01.-től.

 

Impresszum

A Vonzero.hu a Realize Média Kft. kizárólagos tulajdonát képezi.

Ügyvezető igazgató: Domonkos Attila (vonzero@vonzero.hu)

Szerkesztőségi munkatársak:

Tóth Márk, Kárai Gabriella

A szerkesztőség e-mail címe: hello@vonzero.hu

 

Elérhetőségek és Cégadatok:

Cégadatok
Cégnév: Realize Média Korlátolt Felelősségű Társaság
Cégjegyzékszám: 13-09-180891
Adószám: 25545292-2-13

Cím
2724 Újlengyel Petőfi Sándor utca 48.

Elérhetőségek
E-mail: hello@vonzero.hu
Telefon: +36203334455

Tárhelyszolgáltató
Mobilx Hungary Kft.
4024 Debrecen, Kossuth utca 8.

Adatkezelési szabályzat:

A vonzero.hu oldalon kezelt személyes adatok, az adatkezelés célja és időtartama

Az adatkezelő megnevezése: Realize Média Korlátolt Felelősségű Társaság

Az adatkezelés megnevezése: vonzero.hu hírlevél feliratkozók listája

Az adatkezelés célja: A hírlevélre feliratkozottakkal kapcsolattartás, új írások, érdekes cikkek, információk megküldése e-mailen keresztül

Az adatkezelés jogalapja: Az érintett önkéntes hozzájárulása (2011. évi CXII. törvény 5. § (1) a))

  • A tényleges adatkezelés helye: 2724 Újlengyel Petőfi Sándor utca 48.
  • Az adatkezelés automatizáltsága: gépi
  • Az adatok törlési határideje: A feliratkozó önkéntes törlési kérelme, melyet minden hírlevél végéhez csatolt linken, önállóan megtehet.
  • Az érintettek köre: hírlevél feliratkozók.

Az adatkezelő adatai, elérhetősége:

  • Név: Realize Média Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Cím: 2724 Újlengyel Petőfi Sándor utca 48.
  • Cégjegyzékszám: 13-09-180891
  • A bejegyző bíróság megnevezése: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
  • Adószám: 25545292-2-13
  • Telefon:+36203334455
  • Email: hello@vonzero.hu
  • Adatkezelési nyilvántartási szám:

Adatkezelési szabályzat:

Jelen adatkezelési szabályzat a vonzero.hu weboldalon a látogatók általi önkéntes hozzájárulással megadott, vonzero.hu hírlevél küldéséhez kapcsolódó adatok tárolására és kezelésére vonatkozik.

Az adatok kezelését a Realize Média Kft., 2724 Újlengyel Petőfi Sándor utca 48., a továbbiakban adatkezelő végzi. Az adatok feldolgozását a Skycentrum Bt. (Mail Master, Marketing Szoftverek), 1089 Budapest, Golgota utca 3, Adószám: 21086955-2-42, a továbbiakban adatfeldolgozó végzi.

Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, azokat kizárólag a vonzero.hu hírlevelének rendszeres kiküldésére, az ezzel kapcsolatos írásbeli tájékoztatás fenntartására használjuk.

Vonatkozó jogszabályok:

Az adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy ez irányú tevékenységét a mindenkor hatályos jogszabályok szerint végzi. Ezek a jelen nyilatkozat elkészültekor az alábbiak:

– 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (a továbbiakban: elektronikus kereskedelmi törvény).

– 2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (a továbbiakban: gazdasági reklámtörvény).

– 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról.

Fogalmak:

  1. évi CXII. törvény 3. § alapján:

érintett: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy – közvetlenül vagy közvetve – azonosítható természetes személy;

személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat – különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés;

különleges adat: a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, a szexuális életre vonatkozó személyes adat,

az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre vonatkozó személyes adat, valamint a bűnügyi személyes adat;

bűnügyi személyes adat: a büntetőeljárás során vagy azt megelőzően a bűncselekménnyel vagy a büntetőeljárással összefüggésben, a büntetőeljárás lefolytatására, illetve a bűncselekmények felderítésére jogosult szerveknél, továbbá a büntetés-végrehajtás szervezeténél keletkezett, az érintettel kapcsolatba hozható, valamint a büntetett előéletre vonatkozó személyes adat;

közérdekű adat: az állami vagy helyi önkormányzati feladatot, valamint jogszabályban meghatározott egyéb közfeladatot ellátó szerv vagy személy kezelésében lévő és tevékenységére vonatkozó vagy közfeladatának ellátásával összefüggésben keletkezett, a személyes adat fogalma alá nem eső, bármilyen módon vagy formában rögzített információ vagy ismeret, függetlenül kezelésének módjától, önálló vagy gyűjteményes jellegétől, így különösen a hatáskörre, illetékességre, szervezeti felépítésre, szakmai tevékenységre, annak eredményességére is kiterjedő értékelésére, a birtokolt adatfajtákra és a működést szabályozó jogszabályokra, valamint a gazdálkodásra, a megkötött szerződésekre vonatkozó adat;

közérdekből nyilvános adat: a közérdekű adat fogalma alá nem tartozó minden olyan adat, amelynek nyilvánosságra hozatalát, megismerhetőségét vagy hozzáférhetővé tételét törvény közérdekből elrendeli;

hozzájárulás: az érintett akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok – teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő – kezeléséhez;

tiltakozás: az érintett nyilatkozata, amellyel személyes adatainak kezelését kifogásolja, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adatok törlését kéri;

adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja;

adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése;

adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele;

nyilvánosságra hozatal: az adat bárki számára történő hozzáférhetővé tétele;

adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges;

adatmegjelölés: az adat azonosító jelzéssel ellátása annak megkülönböztetése céljából;

adatzárolás: az adat azonosító jelzéssel ellátása további kezelésének végleges vagy meghatározott időre történő korlátozása céljából;

adatmegsemmisítés: az adatokat tartalmazó adathordozó teljes fizikai megsemmisítése;

adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve hogy a technikai feladatot az adatokon végzik;

adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelővel kötött szerződése alapján – beleértve a jogszabály rendelkezése alapján történő szerződéskötést is – adatok feldolgozását végzi;

adatfelelős: az a közfeladatot ellátó szerv, amely az elektronikus úton kötelezően közzéteendő közérdekű adatot előállította, illetve amelynek a működése során ez az adat keletkezett;

adatközlő: az a közfeladatot ellátó szerv, amely – ha az adatfelelős nem maga teszi közzé az adatot – az adatfelelős által hozzá eljuttatott adatait honlapon közzéteszi;

adatállomány: az egy nyilvántartásban kezelt adatok összessége;

harmadik személy: olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval;

EGT-állam: az Európai Unió tagállama és az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes más állam, továbbá az az állam, amelynek állampolgára az Európai Unió és tagállamai, valamint az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban nem részes állam között létrejött nemzetközi szerződés alapján az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes állam állampolgárával azonos jogállást élvez;

harmadik ország: minden olyan állam, amely nem EGT-állam.

Adatkezelési alapelvek a Realize Média Kft. adatkezelése során:

Személyes adat akkor kezelhető, ha

  • ahhoz az érintett hozzájárul, vagy
  • azt törvény vagy – törvény felhatalmazása alapján, az abban meghatározott körben – helyi önkormányzat rendelete elrendeli.

Cselekvőképtelen és korlátozottan cselekvőképes kiskorú személy nyilatkozatához a törvényes képviselőjének hozzájárulása szükséges, kivéve azon szolgáltatás részeket, ahol a nyilatkozat a mindennapi életben tömegesen előforduló regisztrációt céloz, és különösebb megfontolást nem igényel.

Személyes adatot kezelni csak meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében lehet. Az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie e célnak.

Csak olyan személyes adat kezelhető, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas, csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig.

Személyes adat csak megfelelő tájékoztatáson alapuló beleegyezéssel kezelhető.

Az érintettet – egyértelműen, közérthetően és részletesen – tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról, illetve arról, hogy kik ismerhetik meg az adatokat. A tájékoztatásnak ki kell terjednie az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogaira és jogorvoslati lehetőségeire is.

A kezelt személyes adatoknak meg kell felelniük az alábbi követelményeknek:

  • felvételük és kezelésük tisztességes és törvényes;
  • pontosak, teljesek és ha szükséges időszerűek;

tárolásuk módja alkalmas arra, hogy az érintettet csak a tárolás céljához szükséges ideig lehessen azonosítani.

Korlátozás nélkül használható, általános és egységes személyazonosító jel alkalmazása tilos.

A személyes adatok akkor továbbíthatók, valamint a különböző adatkezelések akkor kapcsolhatók össze, ha az érintett ahhoz hozzájárult, vagy törvény azt megengedi, és ha az adatkezelés feltételei minden egyes személyes adatra nézve teljesülnek.

Személyes adat (beleértve a különleges adatot is) az országból – az adathordozótól vagy az adatátvitel módjától függetlenül – harmadik országban lévő adatkezelő vagy adatfeldolgozó részére akkor továbbítható, ha ahhoz az érintett kifejezetten hozzájárult, vagy azt törvény lehetővé teszi, és a harmadik országban az átadott adatok kezelése, illetőleg feldolgozása során biztosított a személyes adatok megfelelő szintű védelme. Az EGT-államokba irányuló adattovábbítást úgy kell tekinteni, mintha a Magyar Köztársaság területén belüli adattovábbításra kerülne sor.

Adatkezeléssel kapcsolatos információk, tájékoztatás:

Adatkezelés nyilvántartási száma:

Biztosítjuk Önt, hogy adatait kizárólag hírlevelünkre történő feliratkozás miatt tároljuk. Az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át.

Adatainak megadásával hozzájárul ahhoz, hogy cégünk az Ön adatait saját adatbázisában kezelje. Adatait cégünk nem adja el, nem adja bérbe, nem kölcsönzi más cégeknek vagy szervezeteknek. Adataihoz csak cégünk és üzleti partnereink férhetnek hozzá, akik szintén betartják adatkezelési elveinket.

A honlapunk bizonyos részei csak az arra jogosultak számára elérhetők, a felhasználó név és az ahhoz tartozó jelszó megadása után. Cégünk elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb felhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük az online gyűjtött információkat.

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Az adatkezelő az internet technikai jellemzői miatti a honlap megtekintése során (a technikai működés miatt) automatikusan rögzítésre kerül a felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben – a felhasználó számítógépének beállításától függően a böngésző, az operációs rendszer adatai és a felhasználó IP címe. Ezen adatokból a rendszer automatikusan statisztikai adatokat generál.

Egyes esetekben a rendszer olyan személyes adatok megadását kérheti, mint a felhasználó neve, címe, születési dátuma, neme, e-mail címe, stb. és egyéb olyan tulajdonságairól információt, amely segít nekünk testreszabott tartalmak készítésben. Ha szeretne felkerülni a levelezőlistánkra, ehhez az Ön beleegyezését kérjük.

A honlapra való látogatásaival kapcsolatos adatok gyűjtését úgynevezett cookie-k használatával végezzük. A cookie-k használatának módjáról a következőkben olvashat.

Amikor megnyitja webhelyünket, rögzítjük az úgynevezett “kattintási adatfolyamot” (kiszolgáló címe, tartomány neve stb.). Ezek az adatok az Ön által (például regisztrálás útján) megadott információkkal együtt lehetővé teszik számunkra, hogy elemezzük felhasználóink preferenciáit, és testreszabott tartalmat vagy felületet biztosítsunk számukra.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény az adatkezelő jogosult kezelni a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükséges személyes adatokat az ott meghatározott alapelvek és rendelkezések betartásával.

Az Önnel kapcsolatos adatokat a hatályban lévő adatvédelmi törvényeknek és a jelen adatvédelmi szabályzatnak megfelelően rögzítjük, használjuk fel és védjük. Személyes adatait elsődlegesen termékek és szolgáltatások biztosítására használjuk fel, például a következő módokon:

Termékekkel, ajánlatokkal és hírekkel kapcsolatos információk/anyagok küldése e-mailben. Ezek az információk az adatkezelő és/vagy gondosan megválogatott kereskedelmi partnerei termékeivel, akcióival vagy közleményeivel lehetnek kapcsolatosak. Ilyen üzeneteket csak akkor küldünk, ha Ön beleegyezett abba, hogy hajlandó az adatkezelőtől származó e-maileket fogadni. Ha a továbbiakban nem kíván e-maileket kapni, akkor bármikor leiratkozhat az email alján található leiratkozási linken.

A honlap látogatási statisztikáinak elemzése és látogatóink érdeklődési körének jobb megismerése mind általános, mind személyes szinten, hogy jobban megértsük ügyfeleink igényeit, és ezáltal jobb termékeket és szolgáltatásokat kínálhassunk, továbbá az Ön érdeklődésének leginkább megfelelő tartalmakat, funkciókat és promóciókat biztosíthassunk.
Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem kezeli.

A naplózott és a személyes adatokat az adatkezelő határozatlan időre folyamatosan tárolja, legfeljebb az adatkezelő társaság megszűnéséig – de azokat az alábbiakban részletezet módon kérésre bármikor – törli. Az adatkezelő társaság jogutód nélküli megszűnésével egyidejűleg az adatok törlésre kerülnek.

A felhasználók által megadott személyes adatokhoz, valamint a technikai működés miatt automatikusan megismert adatokhoz az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá.
Személyes adatokat harmadik személyeknek az adatkezelő nem továbbít. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra. Az adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja.

Adatok felfedése külső felek számára 

Az adatkezelő külső felek számára semmilyen formában nem értékesít vagy adja tovább a felhasználó személyes adatát anélkül, hogy a hatályos adatvédelmi törvényeknek megfelelően ehhez előbb beleegyezést ne kérne. Az adatkezelő minden munkatársa és megbízottja elkötelezettséget vállalt a személyes adatok védelme mellett, és az adatkezelőhöz hasonló adatvédelmi szabályzatok alapján járnak el. Az adatok átadhatók olyan web tárhely szolgáltató partnerek és egyéb felek számára, akik az adatkezelő segítségére vannak a webhely tervezésében és működtetésében, a szolgáltatások teljesítésében (például a nyeremények) vagy az adatok elemzésében. Ezek a felek az Ön személyes adatait kizárólag a rájuk bízott feladat elvégzéséhez használják fel, és kötelezettséget vállalnak az adatok védelmére. Az adatkezelő a személyes adatokat ezenkívül a törvény által megkövetelt esetekben is kiadja.

Külső felekre mutató hivatkozások és a Cookie-k használata 

Az felhasználó kényelme, valamint a honlap használhatóságának javítása érdekében az adatkezelő esetenként külső felek által biztosított tartalmakra mutató hivatkozásokat tesz elérhetővé, melyekre ez az adatvédelmi szabályzat nem vonatkozik. Az ilyen hivatkozások használatakor a felhasználó elhagyja az adatkezelő szolgáltatási tartományát. A webhelyen olyan partnerek hivatkozásai is szerepelhetnek, melyek az adatkezelő logóit közös márkanév-használati megállapodás keretében használják. Azok a webhelyek, melyekre a felhasználó Ön a hivatkozások segítségével eljuthat, saját adatvédelmi szabályzattal rendelkeznek, és bár az adatkezelő célja a honlap integritásának megőrzése, nem felelős és nem vonható felelősségre ilyen oldalak tartalma és tevékenységei tekintetében. Ezért a felhasználó az ilyen weboldalakat kizárólag saját felelősségére látogatja meg. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ezek a külső weboldalak saját cookie-kat küldhetnek, adatokat gyűjthetnek, illetve személyes információkat kérhetnek.

Cookie-k (sütik) használata

Ezen a honlapon ún. cookie-kat (magyarul sütiket) használunk. Ezek rövid adatállomány, amelyeket a böngésző a felhasználó számítógépére tölt le, hogy javíthassuk a felhasználói élményt. Általában a cookie-k a felhasználók által megjelölt preferenciák és információk eltárolására szolgálnak és név nélkül szolgáltatnak adatokat harmadik fél részére, mint pl. Google Analytics. A cookie-k a felhasználói élményt segítik.
Ha nem kíván cookie-kat használni, a böngészőben letilthatja őket. A rendszert beállíthatja úgy is, hogy figyelmeztetést jelenítsen meg a cookie-k használatára tett kísérletek során. Mindkét esetben a böngészőprogram beállításait kell módosítania. A cookie-k kezeléséhez kiegészítő szoftvereket is használhat. Fontos tudnia azonban, hogy amennyiben letiltja a cookie-k használatát, azzal korlátozza a meglátogatott webhelyek funkcióit, és elképzelhető, hogy egyes szolgáltatásaik ily módon nem lesznek elérhetők.

Korlátozások 

Az Adatvédelmi szabályzat nem vonatkozik az internetre jellemző és így az adatkezelő által nem befolyásolható eseményekre, és semmilyen formában nem alkalmazható a hatályos törvények vagy kormányzati rendelkezések ellenében. Ez az online adatvédelmi szabályzat kizárólag a honlapunkon keresztül online összegyűjtött adatokra vonatkozik, az interneten kívül gyűjtött (offline) adatokra nem.

Marketing célú felhasználás megszüntetése

A szolgáltató az adatot szolgáltató személy e-mail címére marketing célú üzeneteket küldhet, adatainak megadásával ehhez automatikusan hozzájárul. Az ilyen célú elektronikus üzenetek küldését azonban a szolgáltató azonnal felfüggeszti ha azt az adatszolgáltató kéri. Az adatszolgáltatónak lehetősége van még adatai megadása előtt is jelezni, hogy nem kér marketing tartalmú üzeneteket. Előzetesen a hello@vonzero.hu e-mailre írt rövid üzenettel tudja ezen igényét jelezni, melynek a szolgáltató a későbbiekben maradéktalanul eleget tesz.

Adatok javításának lehetősége

Amennyiben a feliratkozás során megadott adatait hibásan tölti ki, illetve a későbbiekben adatváltozás miatt ezeket az adatokat módosítani szeretné, az esetben erre korlátozás nélkül lehetősége van. A hello@vonzero.hu e-mail címre küldött módosítási igényét a szolgáltató legkésőbb 2 munkanapon belül maradéktalanul elvégzi. Természetesen a felhasználónak lehetősége van az összes tárolt adatát végérvényesen és teljes körűen törölni is. Ezt szintén a hello@vonzero.hu e-mail címre küldött igényével tudja jelezni.

Beleegyezés az adatok kezelésére, tiltakozás ez ellen 

Az adatkezelő Realiza Média Kft. honlapjainak használatával Ön elfogadja jelen Adatvédelmi szabályzat, valamint a Felhasználási feltételek tartalmát. Ha nem ért egyet Adatvédelmi szabályzatunk vagy Felhasználási feltételeink tartalmával, kérjük, ne adja meg személyes adatait, és hagyja el a honlapot.

Jogorvoslat

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – törlését az adatfelvételénél jelzett módon, illetve az adatkezelő ügyfélszolgálata útján.

Az érintett a jelen nyilatkozatban ismertetett jogait az alábbi elérhetőségen keresztül gyakorolhatja:

Levelezési cím: 2724 Újlengyel Petőfi Sándor utca 48.

Email: hello@vonzero.hu

A felhasználó az Infotv., valamint a Polgári Törvénykönyv alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, továbbá Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) fordulhat az adatkezelő adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban felmerült panasza esetén.

Szerzői Jogok

A www.vonzero.hu oldalon található összes fénykép, grafikai elemek, cikkek, reklámok a Realize Média Kft. tulajdonát képezik, ezért másolása, lementése, más internetes oldalakon felhasználni SZIGORÚAN TILOS! Ilyesmi észlelése esetén büntetőjogi feljelenést teszünk!

A honlapon található minden írásos és kép anyag szerzői jogvédelem alatt áll, másolása csak a Realize Média Kft. írásos engedélyével lehetséges.

Tilos a honlap elektronikus tárolása, feldolgozása és üzletszerű felhasználása.

A Realize Média Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos ezen honlaphoz, bármilyen kapcsolódást (linket) létrehozni.

Az esetlegesen előforduló gépelési és egyéb hibákért felelősséget nem vállalunk.

Nem garantáljuk a pontosságot vagy teljességet az információkra, szövegekre, grafikákra, linkekre vagy bármilyen más anyagra vonatkozóan, ami a site-on található.

Az oldalakon található információk minden különösebb figyelmeztetés nélkül megváltozhatnak, illetve meg is szűnhet.

A vonzero.hu oldalon található hirdetések tartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget. A vonzero.hu oldalon közzétett tartalom a szerzők saját szubjektív véleménye, melynek valódiságáért, pontosságáért a szerkesztőség felelősséget nem vállal. Az oldalon találhatóak olyan hivatkozások, melyek mások által üzemeltetett weboldalakra mutatnak, melyek tartalmáért a szerkesztőség felelősséget nem vállal.

A vonzero.hu szerzőinek tanácsaiért, hozzászólásaiért a szerkesztőség semminemű felelősséggel nem tartozik. Ezen szolgáltatást minden felhasználó csak saját felelősségére veheti igénybe.

Tudomásunk szerint a honlapon található linkek egyike sem mutat illegális, szerzői jogot, vagy más törvényt sértő tartalomra.

Pin It on Pinterest

Share This

Ez a weboldal sütiket használ. Ennek részleteiről bővebben ide kattintva olvashatsz>>> Bővebb információ

A sütik (cookie) lényegében veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el a Te számítógépedre annak érdekében, hogy javítsa a felhasználói élményt számodra. Segítségével információkat kapunk arról, hogyan használják látogatóink weboldalunkat, milyen hirdetések érdekelhetik őket. A sütiket böngésződ beállításában tilthatod le.

Bezárom