Háttérben való szervezkedés, összefüggések keresése, játszmák, amellyel esetleg meg lehet oldani egy adott problémát – a női logika háttere, amire minden pasi kíváncsi.

A női logika hátterében

Bizonyára téged is már többször foglalkoztatott a dolog, hogy valójában mi zajlik le a nő fejében, amikor a tipikus játszmákat űzi egy cél elérése érdekében? A háttérben legtöbbször valamilyen leckéztetés lapul. Ahelyett, hogy megpróbálná elmondani neked nyíltan, érthetően a problémát, ahelyett megpróbál rávezetni a helyes útra, elvárja, hogy magad gyere rá, hogy amit teszel, az nem jó.

Sok férfi ennél a pontnál kudarcot vall, és nem látja át – az egyébként sokszor tényleg bonyolult – „női logikát”. Hogy lehet megfejteni? Ha valami miatt rosszban vagytok, akkor nyilván tudod, hogy mi a fő probléma. Legtöbbször a férfiak elvárják, hogy a problémát a nő kimondja – ebben az esetben viszont biztosan nem fog erre sor kerülni!

női logika

Vegyünk egy egyszerű példát. Megbeszéltetek egy programot, amit te egyszerűen áttettél másik időpontra. Ő mérges, bár ezt erősen tagadja, majd lemondja a következő időpontot. Mi értelme? Látszólag semmi, hiszen egymástól raboljátok el az időt, amit egymással tölthetnétek. A megoldás? Egy őszinte bocsánatkérés, egy szál virág, bármi, ami kiengeszteli.

Másik példa: Akar egy szép kabátot magának, de határozottan állítja, hogy másra kell majd a pénzt költenetek. Te nyugodtan állsz tovább az üzletből és kérdőn nézel rá, amikor „hisztizik”. Amikor pedig a szituáció egyértelmű, ő szerette volna magának, de azt szerette volna, hogy erre te jöjj rá magadtól.

Hogyan kezeld a női logikát?

Az egyetlen megoldás, ha figyelmes vagy. Láss a szavak mögé, ha pedig ez nem megy, akkor kérdezz. Maradj egyértelmű, mert számolhatsz vele, hogy egy-egy kimondott mondatot a párod tovább fog gondolni. Ha elosztod a kételyeit, akkor a női logika nem jelentkezik.