Ha szeretnél nagypályás lenni, ha szeretnél vonzó férfi lenni, vagy ha egyszerűen csak egyetlen nő figyelmét szeretnéd felkelteni. Flört másképp!

Arra keressük tehát a választ, hogy mit csinálnak jól azok a pasik, akik után epekednek a nők, akik bárkit képesek elbűvölni. A válasz egyrészt kiábrándító, másrészt biztató. Kezdjük az elején. Ha félénk és visszahúzódó vagy, az nem baj, sok csajnak még be is jöhet, de ha „nagypályás” akarsz lenni, akkor nem árt dolgoznod a hozzáállásodon. A magabiztosság nagyon fontos, a legfontosabb tényező, és ez olyasmi, amit nem az asztalra csapva fejleszt ki az ember.Ha ismersz olyat, akit tipikusan vonzónak tartanak a nők, érdemes megfigyelni őt.
Feltűnhet persze,hogy milyen stílusosan öltözködik, milyen a frizurája, milyen szépen csillog a mosolya – ezek a külső jegyek azonban nem valami olyasmit jelentenek, amit meg kellene „tanulnod”. Időbe telhet persze,mire megtalálod a saját öltözködési stílusodat, de ez mellékes körülmény.

Szemkontaktus, flört, kis érintések – más nem kell

A vonzalom kialakítása akár másodpercek alatt megtörténhet, és ennek csak egy kis része az, hogy hogyan nézel ki. Nem arról van szó, hogy az ápolatlanság is bejön a csajoknak, hanem arról, hogy akármilyen férfiasan öltözködsz is, az magában nem elég. A vonzalom kialakulhat anélkül is, hogy egy szót szólnál valakihez, ha csak a szoba másik végéből látod és szavak nélkül flörtölsz vele. Ehhez azonban úgy is kell viselkedned, hogy erre meglegyen az esély.A gesztikuláció, a testbeszéd rengeteget árul el egy emberről – még ha úgy is nézel ki, mint Clooney fénykorában, ha emellett félénk vagy, pánikolsz, az egy töredékmásodperc alatt lerí rólad.
Ugyanis feszengeni fogsz, babrálsz az ujjaddal, elkapod és lesütöd majd a tekintetedet, látványos lesz, hogy éppen mennyire nem érzed jól magad a bőrödben.

Vonzalomtól a párkapcsolatig nagyon hosszú az út

Ezért a legjobb tanács, ami adható, hogy viselkedj lazán. Ha még nem vagy teljesen biztos magadban,nem érdemes úgy elindulnod, hogy te most mindenképpen csajozni fogsz, mert úgyis rágörcsölsz, és még ha találsz is valakit, jó eséllyel elszúrod a feszengéssel. (Ami szintén nem végzetes probléma,hiszen tapasztalatod kell gyűjtened, hozzászokni ehhez a típusú kommunikációhoz, és ebben az elutasításnak rendkívül nagy szerepe van.)

Egyszerűen ne arra gondolj, hogy úristen, mi lesz ebből, randi, szerelem, bukás – agyi kapacitásodat maximum arra érdemes fordítanod, hogy előállj pár szellemes válasszal és a megfelelő irányba tereld a beszélgetést. Emellett pedig viselkedj úgy, mint aki jól érzi magát a bőrében.

A magabiztosság az, amitől igazán vonzó férfi lesz valaki. Szerinted is így van? A véleményedet kommentben várjuk!