Vannak olyan szabadidős tevékenységek, amelyek a legtöbb nőt egy kicsit izgatottabbá teszik, ha a kiszemelt férfi hobbijai között szerepel. Melyek ezek a hobbik? Összegyűjtöttünk egy párat! 🙂

Érkezz két keréken!

Nem muszáj a legvagányabb, legnagyobb köbcentis motorral érkezned, ahhoz hogy levedd a lányokat a lábukról! A legtöbb lány szimpatizál a tudattal, hogy a pasija képes kordában tartani egy ilyen szerkezetet is.

Nincs ez másként a biciklikkel sem! Egy-egy jobb trükkel egy-kettőre magadra vonhatod a figyelmet!

Küzdősportok előnyben

Ki ne vágyna olyan férfira, amelyik képes megvédeni magát és kedvesét? A küzdősport azon túl, hogy egyfajta biztonságérzetet nyújt a hölgyek számára, kifejezetten szép, izmossá tesz! Ezen felül növeli a testtudatodat, a magabiztosságodat és számos más olyan tulajdonságot, amely vonzóvá tesz!

Kilövés!

Az extrém sportok szinte mindegyike csábító a nők számára, a repülés azonban kiemelkedő mind közül! Sárkányrepülő, hőlégballon, bármi, amivel el tudsz rugaszkodni a földtől, az bizony megdobogtatja a lányok szívét! Hiszen előtted is ott van a kép, nem? Amikor a szerelmes pár együtt úszik a levegőben a lemenő nap sugarainak megvilágításában.

hobbi

A fotósok is előnyben

Bármennyire is tiltakozik sok nő az ellen, hogy fényképet készíts róluk, azért titkon a legtöbbjük vágyik rá! Ha van érzéked a gépekhez, akkor semmiképp se tartsd titokban!

Tökéletes hobbi – barkácsolás, szerelés

Mindent meg tudsz javítani, ami elromlik? Állandóan bütykölsz, szerelsz, barkácsolsz? Minden nő vágya egy olyan pasi, amelyik nem zárkózik el ezektől a dolgoktól. Egy háztartásban ugyanis sokszor van rá szükség, arról nem beszélve, hogy megszűnik az a félelem, hogy mi van akkor, ha lerobban a kocsi az útszélén…

Konditerem, gyúrás

Egy szép, kidolgozott felsőtestet mindenki megnéz a strandokon. Ha rendszeresen jársz konditerembe, az mindenképp vonzónak számít. Ugyanúgy mint a küzdősportoknál, a szépségen túl biztonságérzetet ad a nőknek!