Készülsz a nagy napra, de nem tudod, milyen körülmények között tedd fel a nagy kérdést? Hoztunk pár eljegyzési ötletet, ami segíthet az előkészületekben!

Az első randi helyszínén

Felidézni a találkozásotok pillanatát és egy keretet adni a kapcsolatotoknak? Tökéletes megoldás, ha eljegyzésről van szó! Ha különleges körülmények között találkoztatok, akkor szervezd úgy az egész napot, ahogy aznap történt.

Keresd fel azokat az ismerősöket, barátokat, akikhez köthető az első találkozásotok. Amikor látod, hogy elfogja az a bizonyos dejavu érzés, hogy igen, mintha ez már egyszer lezajlott volna, akkor ne húzd tovább, kérd meg a kezét!

Az eljegyzés otthon is megtörténhet

Ha megteremted a hangulatát, akkor az eljegyzés akár otthon is lehet mesébe illő! Gyújts gyertyát, használj rózsaszirmokat, vess be minden romantikus kiegészítőt! Feldobhatod az egészet sajátos ötletekkel – például ha van kutyátok vagy macskátok, a nyakörvébe rejtve a gyűrűt igazi meglepetést okozhat!

Eljegyzés lovon

Már korábban olvashattál tőlünk, hogyan szervezhetsz lovas randit. Az elképzelést a lánykérésnél is bevetheted! A lovat még az istállóból sem feltétlenül kell kihozni, íme egy igazán jól sikerült lovas eljegyzés, ami lóhátról történt:

Eljegyzés játékosan

Biztosan hallottál már a szabadulós játékokról. Az egyre felkapottabb játék során különböző feladatokat kell közösen megoldanotok, hogy elhagyhassátok a szobát. Sok szervező fogékony rá, hogy segítse a párok szerelmének megpecsételését egy különleges játék megszervezésével!

Persze a játékot akár te magad is megszervezheted! Íme egy sikeres példa, hogyan: